Skoreparation

Skoreparation hos Kvikkerten

Er dine sko eller støvler slidte eller ødelagte? Så skal du ikke smide dem ud, men tage dem med til Skomager Kvikkerten. Hos Skomager Kvikkerten kan vi reparere dine sko og støvler, så de får et nyt liv. Vi kan lave alt fra lynlåse, hæle og reparationer i syninger og bunden. Hos Skomager Kvikkerten kan vi reparere alle typer sko og støvler uanset om der er læder, stof, gummi eller andet materiale. Vi har det rigtige værktøj og den rigtige viden til at udføre et godt og holdbart stykke arbejde.

Du kan let og bekvemt få repareret dine sko og støvler hos Skomager Kvikkerten. Du kan bare komme forbi vores skomagerbutik i Skanderborg og aflevere dine sko eller støvler. Vi vil give dig et prisoverslag og en tidsramme for, hvornår de er færdige. Du vil få besked, når du kan hente dem igen. 

Skoreparation hos Skomager Kvikkerten er både økonomisk og miljøvenlig. Vi sparer dig for at købe nye sko eller støvler og vi sparer miljøet for at producere mere affald. Vi tilbyder fair priser og høj kvalitet. Vi har mange års erfaring og gode kompetencer til at reparere dine sko og støvler. Du kan have tillid til at dine sko og støvler er i gode hænder hos os.

Giv dine sko eller støvler en chance med skoreparation hos Skomager Kvikkerten. Kom forbi vores butik i Asylgade 1 i Skanderborg.

Kontakt Skomager Kvikkerten

Personlig info